Data management

Wij zijn gecertificeerde lifestyle coaches en partner van Firstbeat HRV ECG measurement devices. Tijdens jouw programma geven we een ECG meter uit aan jou die je Hart Ritme Variatie gaat meten op verschillende momenten tijdens jouw 3 maanden programma. Dit geeft ons nauwkeurige inzichten wanneer je lichaam een betere conditie krijgt. We zien data over de kwaliteit van je slaap, de effecten van je sportieve training, wanneer je stress ervaart en effecten van je voeding. Op basis van deze inzichten gaan we jou adviezen geven bepaalde gebruiken aan te passen waardoor je fitter gaat worden. Alleen al door écht te zien wat er gebeurt in je lichaam zul je met stappen vooruit gaan. Gegarandeerd!

Stackeytime.com
Stackeytime.com

Contract met jezelf

Tijdens de intake ga jezelf bepalen wat je wilt bereiken op basis van de informatie die je van Stackey krijgt. Het eerste programma duurt 3 maanden en je hebt op de eerste plaats overtuiging nodig en een doel. 

Als het doel is bepaald ga je een contract aan met jezelf waar in staat waar je aan dient te houden. Inhoudelijk gaat dit over voeding, beweging en gebruik maken van de data devices. Op basis van data ga je vooruitgang zien. Het is ook mogelijk vast te stellen dat je niet aan gemaakte afspraken houdt en dat leidt dan tot een boete die je ook vooraf zelf mag vaststellen.

Klinkt streng maar dat is nodig. Het begin is het allermoeilijkste en het duurt een tijdje voordat je in een flow komt dat het bijna vanzelf gaat. Die flow moeten we bereiken met elkaar. Als je het alleen doet is de kans groot dat je opgeeft en dat willen we absoluut voorkomen.

Vanaf de eerste ontmoeting met Stackey is jouw nieuwe toekomst begonnen. Vanaf dat moment heb je een steunpilaar die jou gegarandeerd gaat helpen een betere versie van jezelf te worden.

Tarief:

€ 495,00 per maand in een individuele setting met minimaal 2 interventies per week, data.

Exclusief Lidmaatschap Sportoase € 45,00 per maand.

Contract periode minimaal 3 maanden