Balans in je leven

Afgelopen maart stond ik op de weegschaal: 95,7 kilogram. Ik sta zelden op een weegschaal maar nu vond ik dat ik een behoorlijke aardappel aan het kweken was en wilde weten wat mijn gewicht is. Tijd voor actie!

Komende weken ga ik jullie meenemen op de reis die ik afgelopen maanden heb gemaakt. Het is nu 1 augustus, 4 maanden later en mijn gewicht is 12 kilo lichter. Ik voel me een stuk beter. Ik ben trots op mezelf omdat ik een buitengewone prestatie heb geleverd. We zijn er nog niet helemaal omdat er nog 3 kilootjes af moeten vóór 1 september. Ik werk graag met een doel. Ik heb er veel vertrouwen in dat dit gaat lukken omdat je na 4 maanden in een soort flow komt waarbij afvallen onderdeel is geworden van je levensritme.

Ik heb gebruik gemaakt van verschillende hulpmiddelen waaronder een persoonlijke coach, dieet, datameters en een grote berg discipline. Ik zal op wekelijkse basis uitvoerig aandacht besteden hoe ook jij deze tools kunt inzetten naar een betere levenstijl.

Vanaf 1 september communiceer ik een nieuwe website over vitaliteit. Vitaliteit is een onderdeel van Duurzame Inzetbaarheid van je team binnen organisaties. Als Business Coach kom ik bij veel bedrijven in Limburg en werk daar aan Duurzame Inzetbaarheid van management en directie. Tot nu toe met de focus op talentontwikkeling waarbij gedragsverandering plaatsvindt door competenties beter toe te passen in het werk. Daar komt nu ook fysieke vitaliteit bij want een gezonde geest past het beste in een gezond lichaam. Mens sana in corpore sano.

stackeytime.com
stackeytime.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *